پایگاه خبری اتحاد ما از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گزارش داد: صادق حسینزاده روز شنبه اعلام کرد که برداشت انبه از نیمه دوم اردیبهشتماه آغاز شده و ابتدا به صورت انبه نارس برای تهیه ترشی و لواشک برداشت میشود. این روند تا اوایل مرداد با برداشت میوههای رسیده ادامه دارد. وی افزود: ارقام انبه موجود در جنوب کرمان شامل لنگرا، سندری، خوشهای و محلی است که به طور متوسط هر هکتار هفت تا هشت تن محصول تولید میکند. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: بیشترین سطح زیرکشت انبه در بین هشت شهرستان منطقه جنوب کرمان به شهرستانهای منوجان و کهنوج اختصاص دارد و بیشتر باغات به صورت درختان پراکنده هستند. حسینزاده تصریح کرد: انبه از میوههای گرمسیری است که در تمامی مناطق گرمسیر جنوب کرمان تولید میشود و میوه آن سرشار از ویتامینهای A، B و C، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها و مواد معدنی است که طرفداران زیادی دارد. وی همچنین بیان کرد: انبه جنوب کرمان به دلیل طعم ترش و عطر خاصش در تهیه ترشی بسیار محبوب است و طبق نظر مصرفکنندگان، انبههای شیرین این منطقه از نظر عطر و طعم حتی بهتر از انبههای پاکستانی وارداتی است. حسینزاده افزود: از مجموع ۸۶ هزار هکتار باغ در منطقه، بیش از یک و نیم میلیون تن محصول باغی سردسیری، گرمسیری و نیمه گرمسیری تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه میشود. جنوب استان کرمان شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعهگنج، جازموریان و فاریاب است که با جمعیتی حدود یک میلیون نفر، نقش مهمی در تولید محصولات کشاورزی و باغی کشور دارد.